Adviser växer - breddar produktportföljen med influencer marketing!

24 februari 2022

Vi på Adviser är stolta och glada att berätta att vi från och med 1/1-2022 har inlett ett samarbete med WAKAI. Uppdraget innebär att Adviser ansvarar för att sälja in samarbeten och sponsorskap till WAKAIs instagram-profiler.

- Detta är ett nytt område för oss och vi ser med spänning fram emot att bredda vår produktportfölj med ytterligare en kanal, säger Rasmus Ohlin, CEO på Adviser.

WAKAI är experter på influencer marketing med fokus på målgruppen 45+. Målgruppen består av fler än 4 miljoner svenskar som online spenderar lika mycket pengar som 30-åringar och generellt sett har mer pengar än någonsin.

WAKAI är inne i en viktig fas där våra olika kanaler fungerar väl och där tillväxt nu prioriteras. Då känns det extra bra att få jobba ihop med Adviser, vars struktur, storlek och inlevelse i vårt företag ger oss en ännu bättre möjlighet att nå ut till intressanta kunder. Vi har stora förhoppningar på vårt samarbete och ser fram emot att snart få fira vår första framgång ihop, säger Carl Unger, VD på WAKAI.

De nya uppdragen är ett viktigt steg i Advisers digitala tillväxt och Rasmus Ohlin ser mycket positivt på de möjligheter det kommer skapa.

Vill du veta mer om hur Adviser jobbar för att öka annonsintäkter i digitala kanaler? Kontakta Rasmus Ohlin på +46 72-402 41 42 eller rasmus.ohlin@adviser.se