KVD Bilpriser.se väljer Adviser

04 april 2017

KVD Bilpriser inleder samarbete med Adviser med start nu i januari. KVD Bilpriser är Sveriges ledande bilvärderingstjänst som ger konkreta svar på de vanligaste frågorna inför ett bilköp.

De erbjuder det bästa sättet att värdera bilar på – egna prognoser jämförs dagligen med marknadspriser och försäljningspriser.Varje dag ger KVD Bilpriser tiotusentals svar till de som ska sälja, byta eller köpa begagnade eller nya bilar.

– För oss på Adviser är det väldigt kul att få påbörja ett samarbete med KVD Bilpriser, de befinner sig i en spännande fas där de inom kort kommer lansera en ny sajt, säger Sebastian Tibbling ansvarig för affärsutveckling på Adviser.

I samarbetet ingår att utveckla KVD Bilpriser.se digitala erbjudande med fler smarta integrationer, data och smarta målgruppssegmenteringar som ska göra att KVD Bilpriser behåller sin position som den ledande bilvärderingstjänsten.

– Vi tycker det känns väldigt kul att få arbeta med Adviser som har ett gott rykte, driver det digitala tänket på ett smart sätt, vilket passar bra in i den fas som vi befinner oss i idag, säger Erik Hjort, eCommerce manager på KVD Bilpriser.se

Ansvarig för uppdraget hos Adviser är Massi Najimi som har lång erfarenhet med att arbeta med digitala uppdrag med nischade målgrupper och han har även tidigare arbetat med KVD Bilpriser.